Skip to content

Izolatii seminee

Posted by admin on May 12, 2013

Vindem materiale pentru izolatii seminee si materiale pentru izolatia cosuri de fum,materiale rezistente la temperaturi de pana la 1000 grade.

Este foarte importanta izoalarea semineului.

Multi constructori nu dau importanta acestui aspect si,deaceea multe seminee nu sunt bine construite si nici izolate.

Nefiind semineul izolat cu material rezistent si nedaunator,rezistent la temperaturi inalte,acesta poate pierde caldura,iar clientul nu se va mai bucura de utilitatea semineului.

Material neadecvat izolatiei de seminee:

Vata,care prin particulele ei dauneaza grav sanatatii,deoarece caldura acumulata,imprastie particulele minerale din ea,acestea ajung in plamani si pot cauza diferite simptome de tuse, dureri de cap si imbolnavire.

Rigipsul rosu – desi se spune ca este pentru temperatura,acesta nu este indicat a se folosi la izolarea semineului,deoarece foita rosie de deasupra nu este rezistenta la temperatura,se desface de pe ipsos (materialul din care este facuta placa de rigips) si la fiecare foc mai puternic,din cauza fisurilor si a crapaturilor aparute,veti face reparatii si nu va veti putea bucura de design-ul si utilitatea semineului.

Material adecvat pentru izoalatia semineelor si a cosurilor de fum:

Placa izolatoare cu grosime de 2.5cm – 3cm ,rezistenta la temperaturi de pana la 1000 grade.

Avantajul acestei placi izolante pentru semineu, este ca se poate aplica si tapet la partea de finisaj a semineului,ceea ce pe alte materiale neadecvate nu se pot aplica orice material de finisaj.

Izolatia cosului de fum:

Izolatia cosului este foarte importanta,deoarece reducere producerea condensului si  asigura o mult mai buna functionare a semineului.

 

Spread The Love, Share Our Article

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Twitter

Related Posts

Comments

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.